Cricut Autopress


 


Cricut AutoPress - den proffsiga värmepressen som passar lika bra för hemmabruk som för företaget! 

En elegant utformad press som både ser snygg ut och gör jobbet. Du behöver inte använda kraft eller tyngd när du pressar med perfekt resultat, du behöver bara pressa lätt med två fingrar och lockets automatiska öppnings- och stängningsfunktion sköter resten. När tiden du ställt in för din pressning är ute så öppnas den automatiskt och du kan plocka ut det du pressat utan risk att bränna dig då locket har en ovanligt stor öppningsvinkel. 

AutoPressen ser vid första anblick ut som en vanlig clam press, men är genialiskt utformad så de sista 2 cm ställs locket helt horisontellt med undre plattan och pressas istället rakt nedåt vilket ger mindre risk för att flytta trycket som annars kan ske med en traditionell clam press. Du behöver heller inte manuellt ställa om trycket när du pressar en tunn tygpåse för att i nästa stund pressa en tjock sweatshirt, Cricut AutoPress känner själv av hur hårt den behöver pressa och du kan pressa upp till 5 cm tjocka material. Den lilla kontroll-dosan gör att du snabbt och lätt byter tid och temperatur för att underlätta och maximera ditt arbetsflöde när du pressar och har 4 stycken knappar för snabbval där du kan spara de vanligaste inställningarna för dina favoritmaterial.

Håller en jämn värme och når upp till 205°C vilket gör den fenomenal för både textilvinyl och sublimering, oavsett om du använder Cricuts egen Iron-on och Infusible inks eller andra produkter. 

Info:

  • Innehåll: Cricut AutoPress, Pressmatta, Kontroll-dosa, Manual
  • Storlek pressyta: 38x30 cm
  • Storlek stängd: ca bredd 42 cm, höjd 17 cm, längd 66 cm 
  • Storlek öppen: ca bredd 42 cm, höjd 64 cm, längd 59 cm
  • Torr jämn värme från keramikpläterad värmeplatta
  • Exakt tid- och temperaturväljare upp till 205°C med tydlig digital display
  • Automatisk avstängning efter 13 minuter
  • Stadig konstruktion med extra stor öppning
Recensera produkt

Du kanske också gillar:

Cut Creative

Butiken är en officiell återförsäljare för Cricut där du hittar hela det nordiska sortimentet med direkt uppkoppling till distributionscentret. Allt för att minska leveranstider och alltid ha senaste lagret tillgängligt så att du som kund ska få en så smidig köpupplevelse som möjligt.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Payson Payment with Swish

© 2024 Cut Creative