Om Cut Creative

När min son kom till världen 2011 började jag sy en del babykläder, när han sedan blev lite större så irriterade jag mig lite på att det inte fanns några roliga tryck som passade honom och det han gillade. Han älskade rosa, men också tåg och bilar! På den vägen kom jag in på textiltryck, vinyltryck eller Iron-on som Cricuts värmetransfer för tyg heter. Först var det bara en hobby, men sedan erbjöds jag en möjlighet och startade då mostcreative.se - en webshop med massa olika saker inom både vinyl, maskiner och tillbehör. 

Cricuts produkter sålde jag litegrann av men var tvungen att köpa in dessa från Tyskland eller Nederländerna, så det var krångligt, fanns inte så mycket att tillgå och ledtiderna långa. Dessutom var efterfrågan ännu inte särskilt stor i Sverige. Men allt det skulle ändras i januari 2021 när Cricut äntligen fick en Nordics-division och de hittade mig på Instagram och frågade mig om jag ville hänga med - nu fanns det långt gångna planer på att öppna ett svenskt distributionscenter med eget Cricut-lager och officiella svenska återförsäljare, självklart sade jag ja till denna otroliga chans! 

Under det följande året byggde jag ut webshoppen och tog in fler Cricut-produkter, fick möjlighet att lära mig mer om både det ena och det andra - och under december 2021 föddes tanken på en helt renodlad webshop för enbart Cricuts sortiment. I oktober 2022 lanserades cutcreative.se - en helt ny webshop med endast Cricut-produkter, direktkoppling till det svenska distributionslagret med uppdateringar varje natt för att lagersaldo och produktsortimentet alltid ska vara rätt. Alla produkter skickas direkt ut från lagret som ligger utanför Göteborg utan att passera mitt kontor för att få så snabba leveranstider som möjligt.

Min egen passion för skapandet går i vågor, ofta kommer det något nytt från Cricut som kittlar igång kreativiteten och jag tar alltid chansen att produkttesta nyheter. Jag älskar att inspirera och väcka idéer hos andra för att se hur de förvandlar mitt lilla frö av inspiration till sin egen livfulla trädgård av kreativt skapande!

Jag strävar alltid efter att ge en hjälpande hand eller lösa problem på bästa sätt.Grundare av Cut Creative by M:OST Creative AB.Cut Creative

Butiken är en officiell återförsäljare för Cricut där du hittar hela det nordiska sortimentet med direkt uppkoppling till distributionscentret. Allt för att minska leveranstider och alltid ha senaste lagret tillgängligt så att du som kund ska få en så smidig köpupplevelse som möjligt.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Payson Payment with Swish

© 2024 Cut Creative