Cricut Explore/Maker LightGrip-Standard-StrongGrip Machine Mat (30,5x30,5cm) 3-pack


 


 innehåller alla tre typer av mattor till din Cricut Maker/Explore för alla möjliga och omöjliga projekt!

Med de tre olika fästtyperna - light, standard, strong - kommer du alltid ha precis rätt fästförmåga för det material ju jobbar med. Ett mjukt och tunt material behöver väldigt lite för att ligga still, och med ett för hårt grepp kan det lätt gå sönder när du ska ta loss det från mattan. Medan ett tjockare eller hårdare material verkligen behöver ett hårt grepp på mattan för att ligga still. Var uppmärksam på att olika material kan kräva olika knivbland!

Om du förvarar dina mattor med den genomskinliga skyddsplasten på så håller de sig rena och fina länge, du kan också skölja av dem under varmt vatten - när de torkar återfår de sin klisterförmåga.

Info:

  • Grön StandardGrip-mattan, används till vanlig vinyl och textilvinyl
  • Blå LightGrip-mattan, pappersprojekt med mjukare och tunnare papper, då det inte klistrar fast så hårt att pappret går sönder.
  • Lila StrongGrip-mattan passar hårdare material som exempelvis tjockare cardstock/glittercardstock, kraftboard, chipboard etc. 
  • Mått: 30,5 x 30,5 cm (förpackning 33 x 35 cm)


Recensera produkt

Cut Creative

Butiken är en officiell återförsäljare för Cricut där du hittar hela det nordiska sortimentet med direkt uppkoppling till distributionscentret. Allt för att minska leveranstider och alltid ha senaste lagret tillgängligt så att du som kund ska få en så smidig köpupplevelse som möjligt.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Payson Payment with Swish

© 2024 Cut Creative