Cricut Essential Tool Set With 33 cm Trimmer


 


Ett perfekt och heltäckande verktygskit som kommer väl till pass för dig som vill kunna skapa med både papper och vinyler. 

Paketet innehåller 7 smarta verktyg: ett skärbord med skärbredd på 33 cm för att skära till materialet i lagom storlek, en sax, en skrapa som är toppen både för att se till att materialet ligger platt på skärmattan men också för att skrapa vinylen på plats när du ska fästa den. En spatel för att lyfta papper och vinyler från den klistriga skärmattan, en smal pincett och en rensare samt en scoring stylus för att hjälpa till att få den där perfekta böjen på papper och kartong.

Oavsett vilken modell du har på din skärmaskin, eller om du föredrar att arbeta helt för hand, så kan du ha stor nytta av detta verktygsset!Recensera produkt

Cut Creative

Butiken är en officiell återförsäljare för Cricut där du hittar hela det nordiska sortimentet med direkt uppkoppling till distributionscentret. Allt för att minska leveranstider och alltid ha senaste lagret tillgängligt så att du som kund ska få en så smidig köpupplevelse som möjligt.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Payson Payment with Swish

© 2024 Cut Creative