Cricut Mug Press Starter Bundle


 


Det perfekta start-paketet för dig som vill börja med infusible ink och muggar! 

I det här paketet får du förutom muggpressen och två muggar även tre förpackningar Infusible Ink transfer sheets, ett 5-pack Infusible Ink-pennor samt heat tape som är bra att tejpa fast pappret med.

Den kompakta muggpressen följer den snygga och strömlinjeformade designen som kännetecknar Cricut-maskinerna. Precis som Easypressarna är den utrustad med en automatisk avstängningsfunktion för att du inte ska råka glömma bort den, och en enkel knapptryckning för att minska fel inställningar för dina muggar. När din mugg är klar piper muggpressen och du kan plocka ut muggen och ställa den för att svalna.

Info:

  • Innehåll: Cricut MuggPress och USB-sladd (används för registrering), tre paket Infusible Ink-sheets, ett 5-pack pennor (maker/explore), heat tape, 2-pack muggar 350 ml
  • Maskinstorlek: ca 27.5 x 15,7 x 16,5 cm, vikt ca 3,6 kg
  • Bundlestorlek: ca 44 x 21 x 24 cm, vikt ca 5,5 kg
Recensera produkt

Du kanske också gillar:

Cricut Mug Press Cricut Mug Press

Cricut Mug Press

2 199.00 kr
Tillfälligt slut
Cut Creative

Butiken är en officiell återförsäljare för Cricut där du hittar hela det nordiska sortimentet med direkt uppkoppling till distributionscentret. Allt för att minska leveranstider och alltid ha senaste lagret tillgängligt så att du som kund ska få en så smidig köpupplevelse som möjligt.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Payson Payment with Swish

© 2024 Cut Creative